Facts About verificare vin masina Revealed

Daca esti interesat de un raport detaliat si verificare istoric auto, aceasta aplicatie on the web este alegerea perfecta pentru tine.

De la ziua de fabricație până la eliberarea titlului de salvare sau resturi, tot ceea ce se întâmplă cu vehiculul Exclusive este înregistrat în various registre și baze de date folosind numărul VIN.

De la ziua de fabricație până la eliberarea titlului de salvare sau resturi, tot ceea ce se întâmplă cu vehiculul Unique este înregistrat în varied registre și baze de day folosind numărul VIN.

Instrumentul de căutare VIN de la carVertical scanează dealerii, bazele de date ale atelierelor de reparații, rapoartele de vânzări auto, companiile de închiriere din întreaga lume și vă oferă tot felul de informații, de la verificări periodice ale kilometrajului până la fotografii ale daunelor.

Modificarea kilometrajului este o practica comuna in multe tari, nu doar in Romania. In Germania se estimeaza ca 30% din masinile rulate au kilometrajul dat inapoi. Nu avem astfel de date disponibile in Romania , dar practica poate fi si mai frecventa decat in Germania. Nu e greu de explicat de ce atat de multe masini sunt vandute in acest mod; cu cat mai multi kilometri are, cu atat este mai mic pretul si masina se vinde mult mai greu. De fapt, in cazul anumitor masini importate, kilometrajul poate fi dat inapoi de doua ori: prima facts in strainatate, apoi, din nou, in Romania. autoDNA aduna informatii despre kilometrajsi daca acestea sunt dispnibile, sunt adaugate in raport.

Puteți vedea ce poate spune o verificare a VIN despre mașina dvs. în modelul nostru de raport privind istoricul vehiculului.

Depinde in ce tara locuiesti VIN numarul se pot gasesti in placuta de inmatriculare a vehicului sau pe polita de asigurare.

Aceasta este cea mai scurtă secțiune și are un singur caracter – o „cifră de Handle”. Această cifră este rezultatul unei operații matematice, folosind toate celelalte caractere ale VIN-ului într-o formulă.

Din punct de vedere tehnic, ați putea căuta pe Net toate aceste informații, dar un instrument de căutare a VIN-urilor confront acest lucru în câteva secunde, ceea ce vă economisește mult timp.

, precum si daca oglinzile sunt incalzite si pliabile, daca masina are incalzire parbriz fata și spate, cate air bag-uri are si chiar daca geamurile sunt electrice. Nu uita de more optiunile aparent neimportante, cum ar fi tipul de sisteme de navigatie și audio. Daca acestea sunt deteriorate ca urmare a unui incident, vor fi cel mai probabil inlocuite cu piese neoriginale sau la mana a doua luate de la un product diferit si vor avea specificatii diferite.

Tot ce trebuie sa faci este sa introduci numarul de inmatriculare al masinii si aplicatia iti va furniza toate informatiile din baza de day.

Este essential sa utilizezi servicii de incredere si sa verifici recenziile altor utilizatori pentru a te asigura ca informatiile obtinute sunt specific.

Una dintre cele mai very simple modalitati este sa investighezi documentele si facturile de support ale masinii. Acestea pot furniza informatii despre kilometrajul inregistrat in momentul fiecarei revizii sau reparatii efectuate.

Pentru vehiculele din aici SUA, primele două cifre indică anul modelului și unitatea de producție, iar restul caracterelor reprezintă un cod de serie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *